Через обстріл Кременчуцької ТЕЦ близько 180 тисяч людей можуть залишитись без тепла й води

Через обстріл Кременчуцької ТЕЦ близько 180 тисяч людей можуть залишитись без тепла й води

Фото
Укрінформ
Через обстріл Кременчуцької ТЕЦ близько 180 тисяч місцевих мешканців можуть залишитися без тепла й гарячої води на наступний опалювальний сезон.

Про це повідомив у Телеграмі голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Провели нараду в Кременчуці щодо зруйнованої ракетним обстрілом місцевої ТЕЦ. Через два тижні розберуть завали і можна буде зробити остаточні висновки, але попередньо зрозуміло, що внаслідок руйнування близько 180 тисяч жителів громади можуть залишитися без тепла й гарячої води на наступний опалювальний сезон", - наголосив очільник ОВА.

Він запевнив, що обласна військова адміністрація підставить плече жителям Кременчука й виділить кошти на частину робіт з обласного бюджету, а також звернеться до Офісу Президента, уряду та міжнародних партнерів, щоб допомогли розв'язати цю проблему.

Наразі розглядається можливість будівництва двох нових котелень, аби диверсифікувати подачу тепла, щоб усе місто не залежало від однієї ТЕЦ.

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня російські ракети влучили в об’єкти інфраструктури в Кременчуку Полтавської області, зокрема, внаслідок ударів було пошкоджено Кременчуцьку ТЕЦ та НПЗ.

Фото: Дмитро Лунін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-