У Кривому Розі запровадили безкоштовний проїзд у комунальному транспорті

У Кривому Розі запровадили безкоштовний проїзд у комунальному транспорті

Укрінформ
У Кривому Розі Дніпропетровської області в комунальному транспорті буде безкоштовний проїзд для жителів, переселенців, військових.

Про це в Телеграмі повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

“Від сьогодні у Кривому Розі проїзд у комунальному транспорті безкоштовний не лише для жителів міста, а для всіх – у тому числі військових, переселенців, жителів Криворізького району”, – написав він.

У місті комунальний транспорт працює стабільно – тролейбуси, трамваї, «швидкісний» працюють на маршрутах з 05:00 до 23:00 години. Приватні перевізники працюють з 06:00 до 20:00. Але, зі зрозумілих причин, автобусів і маршруток значно менше, зазначив Вілкул.

За його словами, рішення про безкоштовний проїзд сьогодні підтримали депутати Криворізької міськради.

Читайте також: У Кривому Розі перебувають 50 тисяч переселенців - Вілкул

Як повідомляв Укрінформ, за словами Вілкула, ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна та перебуває під контролем ЗСУ та військової адміністрації. На лінії зіткнення з ворогом, за 50 км від міста в Херсонській області, обстановка залишається напруженою, але Збройні сили виявляють мужність і проводять успішні операції. У районі Великої Олександрівки Херсонської області ЗСУ знищили склад із боєприпасами та понад 70 осіб особового складу ворога. Загарбники зазнають втрат і в інших місцях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-