Порушникам режиму світломаскування на Чернігівщині відключатимуть електрику

Порушникам режиму світломаскування на Чернігівщині відключатимуть електрику

Укрінформ
Усім, хто не дотримується режиму світломаскування в Чернігівській області, відключатимуть електроенергію через загрозу авіанальотів.

Про це в своєму телеграм-каналі повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"Чернігів, Ніжин, Прилуки та всі інші населені пункти перебувають під загрозою ракетних обстрілів та авіанальотів. Яскраве світло в темний період доби у багатоповерхівках є зручним орієнтиром для ворожих навідників та льотчиків. Користуватись у темний час доби можна лише слабким світлом (ліхтарики, неяскраві настільні лампи тощо) та лише за умови повного затемнення вікон шторами, які не пропускають світло, чи іншими матеріалами", - йдеться в повідомленні.

Оперативне командування «Північ» та Чернігівська обласна військова державна адміністрація вимагають безумовного дотримання світломаскування. У випадку порушення цього правила, як зазначається, багатоквартирні будинки та вулиці будуть примусово відключені від електропостачання.

Читайте також: На Чернігівщині затримали диверсантів, які видавали себе за бійців ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю українські прикордонники в Чернігівській області були обстріляні з території росії. Втрат не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-