Дівчинка, яку на початку війни волонтери привезли із столиці у Рівне, зустрілася з мамою

Дівчинка, яку на початку війни волонтери привезли із столиці у Рівне, зустрілася з мамою

Фото
Укрінформ
Маленька дівчинка, яка через ряд обставин опинилася сама, без мами, зустрілася із рідною людиною у Рівному.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Олександр Третяк, передає Укрінформ.

«Ще одна дитяча історія завершується щасливим фіналом для маленької Русланки із Запоріжжя. Ще на початку війни шестирічна дівчинка з мамою виїхала із Запоріжжя, потім дісталися до Києва. А далі маленька дівчинка залишилася сама в столиці... Уявіть, як це - маленькій дитині лишитися самій між тисяч людей під час війни. У супроводі волонтерів перелякана малеча приїхала до Рівного. Тут її прийняла місцева сім’я, поки у Службі у справах дітей шукали маму чи рідних дівчинки. Нещодавно маму Руслани таки знайшли. І сьогодні дівчинка поїде з нею до рідних», - написав Третяк.

Як повідомляло агентство, шестирічну Руслану із Запоріжжя 21 березня прихистила одна з рівненських сімей. Її у Рівне привезли волонтери зі столиці, адже жодної інформації про місце перебування мами, з якою дівчинка і дісталася Києва, не було. Згодом мама Руслани, яка перебувала на Хмельниччині, вийшла на зв’язок із Службою у справах дітей Рівного.

Читайте також: ЮНІСЕФ та Офіс Президента запускають інформкампанію «Дитина не сама: інструкція з турботи»

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-