У Харкові висадили алею сакур

У Харкові висадили алею сакур

Відео
Укрінформ
Харків’яни за власною ініціативою висадили на проспекті Гагаріна алею сакур.

Про це стало відомо з відео, опублікованого у Телеграмі міським головою Харкова Ігорем Тереховим, передає Укрінформ.

На відео знято висаджені деревця на проспекті Гагаріна, неподалік надземного переходу. Харків’янин, ім’я якого не вказується, розповідає, що безкоштовно отримав саджанці з господарства під Харковом, яке було розбите російськими обстрілами. Дерева висадили під дощем, не зважаючи на обстріли міста. Чоловік зазначає, що ні в кого не питав дозволу, але сподівається, що ніхто не проти й усім побажав миру.

Міський голова Ігор Терехов зі свого боку зауважив, що прагнення краси у харків’ян в душі, а місто має тепер ще одну алею сакур на додачу до висадженої в парку Горького в 2017 році (тоді за участі посла Японії висадили 80 дерев на честь 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами).

«Наш дух – непереможний», - підсумував мер.

Читайте також: В Ужгороді продовжать знамениту Липову алею на Набережній

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня в центрі Харкова посадили деревця, надіслані пенсіонеркою з Прикарпаття. Також комунальники, попри обстріли, вже висадили на клумби в центрі міста перші квіти - жовту, блакитну та різнокольорову віолу. Наразі в місті почали квітнути тюльпани, висаджені восени.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото з сайту kh.vgorode.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-