У Дніпрі військові виконали гімн січових стрільців на руїнах знищеної російськими ракетами будівлі

У Дніпрі військові виконали гімн січових стрільців на руїнах знищеної російськими ракетами будівлі

Фото, відео
Укрінформ
У місті Дніпро військові заспівали гімн Українських січових стрільців "Ой у лузі червона калина..." на руїнах знищеної російськими ракетами будівлі.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної військовой адміністрації, передає Укрінформ.

"Військові Дніпропетровщини долучилися до всеукраїнської патріотично-мистецької акції «Час обрав нас». На руїнах першої будівлі в регіоні, знищеної ворожими ракетами, оркестр ОК «Схід» виконав гімн українського спротиву – пісню «Ой у лузі червона калина»", - йдеться у повідомленні.

За словами диригента військового оркестру Олександра Жарія, часу на репетиції не було. Підготувались за півгодини та зіграли майже експромтом.

«Виконали історичний твір – пісню «Ой у лузі червона калина». Це марш Українських січових стрільців. Пісня відображає мужність та стійкість українців – мабуть, як жоден інший музичний твір. Емоції переповнюють. Знаємо – в нас сильна армія та мужні люди. Україна переможе, бо правда на нашій стороні», – сказав Жарій.

Читайте також: Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільну пісню «Hey Hey Rise Up»

«Час обрав нас» – всеукраїнська патріотично-мистецька акція. До неї долучаються відомі громадські та культурні діячі, небайдужі українці: записують відеозвернення до захисників, які боронять країну.

Фото: Дніпропетровська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-