Через потужний ворожий обстріл Попасної вдалося евакуювати лише трьох мешканців міста – Гайдай

Через потужний ворожий обстріл Попасної вдалося евакуювати лише трьох мешканців міста – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині через потужний ворожий обстріл Попасної у п’ятницю, 15 квітня, евакуювали лише трьох мирних мешканців міста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Потужний обстріл Попасної: евакуювали лише трьох осіб – автівка виїхала на повністю спущених шинах», - написав керівник ОВА.

Він зазначив, що це місто російські загарбники щільно обстрілювали із самого ранку. Тож було вирішено автобус для евакуації залишити у сусідньому населеному пункті, де відносно безпечно, а попаснян підвозити туди на автомобілях.

«Але навіть таким чином вдалося зробити лише один рейс – врятувати трьох осіб. Після чергового потужного обстрілу уламки снарядів влучили у цей транспортний засіб. Автівці з пасажирами вдалося виїхати з-під ворожого вогню на повністю спущених шинах. На щастя, обійшлося без жертв, евакуйовані вже в іншому регіоні країни», - уточнив Гайдай.

Читайте також: Обстріли Кремінної не вщухають із ночі — загинув мирний житель, є поранені

Він нагадав, що сьогодні із Луганщини евакуювали за всіма п’ятьма маршрутами, і це 230 жителів області.

Як повідомлялося, 14 квітня з території Луганщини загалом евакуювали понад 200 мирних жителів регіону.

Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-