В Ірпені до електромережі підключено ключову підстанцію

В Ірпені до електромережі підключено ключову підстанцію

Фото
Укрінформ
В Ірпені енергетики підключили до електромережі ключову підстанцію, яка забезпечує електропостачання більшості жителів міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко у Фейсбуці.

"Тепер, коли міста звільнено від загарбників, відновлення електропостачання піде значно швидше. З 8 квітня в Ірпінському районі було відновлено понад половину мереж 10 кВ. Кілька годин тому підключено ключову ірпінську підстанцію, від якої живиться переважна більшість споживачів міста", - написав Галущенко.

Він також повідомив, що у місті тривають роботи з відновлення розподільних мереж. Насамперед відновлюють електропостачання об‘єктів критичної інфраструктури.

"Я дуже вдячний нашим міжнародним партнерам, адже зараз ми отримуємо від них багато допомоги - обладнання, кабелі тощо. В тому числі і завдяки цій допомозі наші енергетики зможуть у найкоротші терміни відновити мережі і повернути світло у домівки українців", - підкреслив міністр.

Читайте також: Для України важливо, щоб росія не отримувала кошти за енергоресурсиГалущенко

Як повідомлялося, за добу 13 квітня електропостачання в Україні було відновлено понад 66 тис. споживачів. Загалом станом на 14 квітня в Україні залишаються знеструмленими близько 880 населених пунктів, це близько 684,4 тис. споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-