На Київщині основні зусилля з розбирання завалів зосереджені на Бородянці - ДСНС

На Київщині основні зусилля з розбирання завалів зосереджені на Бородянці - ДСНС

Укрінформ
У Київській області основні зусилля щодо розбирання завалів кинуті на Бородянку, де до аварійно-рятувальних робіт залучено близько 300 осіб.

Про це у телеефірі повідомив директор департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Володимир Демчук, передає кореспондент Укрінформу.

За словами посадовця, основні зусилля ДСНС зосереджені на розмінуванні територій визволених населених пунктів і проведенні першочергових аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних із розбиранням завалів зруйнованих будинків і пошуком серед руїн людей.

«Ці роботи ведуться цілодобово, і надзвичайно великий ресурс наразі туди залучено від ДСНС. Наразі основні зусилля кинуті у Бородянці Київської області, там залучено близько 300 осіб, у тому числі й волонтери – 70 осіб, вони спільно працюють з рятувальниками», - зазначив Демчук.

Він додав, що загальну координацію обліку і набору волонтерів здійснювала КМВА.

Читайте також: Кубраков: Найближчим часом відкриється маршрут Київ - Житомир

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський назвав Бородянку одним із найбільш зруйнованих населених пунктів Київської області. У МВС закликали добровольців долучитися до розбирання завалів у місті.

За словами Генпрокурора Ірини Венедіктової, у Бородянці може бути найгірша ситуація із жертвами серед мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-