У знаменитій Чорнобаївці діти малюють мир та Україну

У знаменитій Чорнобаївці діти малюють мир та Україну

Фото
Укрінформ
У селі Чорнобаївка, що розташоване біля херсонського аеропорту, місцеві діти влаштували виставку власних патріотичних малюнків.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Чорнобаївська сільська рада.

«Ось таку виставку малюнків влаштували сьогодні наші діти на центральній вулиці села Чорнобаївка біля пам’ятника Тарасу Шевченку», - йдеться у повідомленні.

Як інформує сайт Херсонської міської ради, до Чорнобаївки евакуювали жителів зруйнованих від обстрілів будинків в інших населених пунктах громади, хоча чимало обстріляних будинків й в самій Чорнобаївці. Мешканці села готові дати прихисток тим, хто через обстріли залишився без даху над головою. У села громади, з якими немає автобусного сполучення, сільська рада доставляє продукти харчування й побутові товари. Чорнобаївська лікарська амбулаторія працює у штатному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, українські захисники 14 разів відбивали російські війська, які були зосереджені у Чорнобаївці Херсонської області.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: miskrada.kherson.ua, Чорнобаївська сільська рада, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-