У Чернівцях вперше в Україні презентують новий рецепт кави

У Чернівцях вперше в Україні презентують новий рецепт кави "Ukrainer"

Укрінформ
У Чернівцях на вулиці Ольги Кобилянської третього квітня вперше в Україні презентують цілком новий рецепт оригінальної міцної кави під назвою "Ukrainer".

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька міська рада, передає Укрінформ.

"3 квітня у Чернівцях відбудеться унікальна подія – вперше в Україні презентують цілком новий рецепт оригінальної, міцної, як незламний дух українців, кави", - йдеться у повідомленні.

Організатори зазначають, що зараз, як ніколи, українці шукають та відроджують щось своє, автентичне, справжнє. Щось таке, що раз і назавжди покаже – Україна унікальна та потужна. Щобільше, наші креативні люди не соромляться творити цю автентичність.

"Саме так з’явився рецепт кави Ukrainer. Її створив і презентуватиме чемпіон із приготування кави в джезві Вадим Грановський. Цей напій наповнений сенсами та асоціаціями – такий же міцний та з "перчинкою", як і наш український народ", - додали у пресслужбі міськради.

Презентація відбудеться на початку вулиці Кобилянської. Окрім смачної кави можна буде скуштувати авторську паляницю від Євгена Клопотенка, який також братиме участь у цій події.

Як зазначили організатори, дегустація кави буде безкоштовною, але під час заходу волонтери збиратимуть кошти на потреби ЗСУ.

Початок презентації о 12.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-