Мер Луцька заперечив «хімічну атаку» у центральному універмазі

Мер Луцька заперечив «хімічну атаку» у центральному універмазі

Укрінформ
Міський голова Луцька Ігор Поліщук заявив, що евакуація людей з центрального універмагу міста напередодні була пов'язана з тим, що у магазині обробляли речі їдким дезінфектантом, і про хімічну атаку у цьому випадку не йдеться.

Про це він сказав у відеозверненні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Щодо вчорашніх подій в центральному універмазі нашого міста, то, за попередньою інформацією ДСНС, це не є хімічною атакою, це звичайна побутова річ. В одному із магазинів дезінфікуючою речовиною обробляли одяг і була підвищена концентрація цієї речовини, тому їдкий запах поширився по магазину. Однак адміністрація відразу евакуювала людей», - сказав Поліщук.

За його словами, сьогодні працівники ДСНС спільно з обласним лабораторним центром проведуть заміри повітря в центральному універмазі, після чого вирішать, чи можна поновити роботу торгового центру.

Поліщук також зазначив, що ніч у Луцьку пройшла спокійно, вчора ввечері було декілька спрацювань системи оповіщення, але загроза минула.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-