У центрі Івано-Франківська поранили директора єврейської общини

У центрі Івано-Франківська поранили директора єврейської общини

Оновлено
Укрінформ
У центрі Івано-Франківська на директора єврейської общини Ігоря Перельмана скоєно напад.

В Івано-Франківську поліція затримала підозрюваного у нападі на керівника єврейської громади, якого двічі поранили ножем. Про це повідомляє Сектор комунікації Поліції Івано-Франківської області, передає Укрінформ.

«31 березня близько 12:30 години на лінію 102 зателефонував 58-річний мешканець Івано-Франківська і повідомив, що по вулиці Бельведерська під час словесного конфлікту з невідомим чоловіком, останній двічі поранив його ножем. Нападника затримано в процесуальному порядку. Потерпілий є директором єврейської громади міста Івано-Франківська», - йдеться у повідомленні обласної поліції.

За наданою інформацією, йдеться про затримання 49-річного місцевого мешканця. Наразі вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство», - зазначають в обласній поліції.

Тут зауважили, що потерпілому на місці події надали першу медичну допомогу та доставили до медзакладу. У чоловіка діагностували непроникаюче поранення грудної клітки та шиї і відпустили на амбулаторне лікування.

Як встановили правоохоронці, попередньо конфлікт стався між потерпілим та дружиною фігуранта. Потерпілий нібито неправильно паркував транспортний засіб при в’їзді до будинку затриманого.

Як повідомляло агентство, 31 березня єврейська громада повідомила про напад на Ігоря Перельмана, якому у середмісті Івано-Франківська завдали три ножові поранення. За інформацією єврейської громади, під час нападу звучали антисемітські висловлювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-