У Тростянці на Сумщині відновлюють мобільний зв'язок та Інтернет

У Тростянці на Сумщині відновлюють мобільний зв'язок та Інтернет

Укрінформ
У звільненому від російських загарбників місті Тростянець, що в Сумській області, відновлюють мобільний зв'язок та Інтернет.

Про це в Телеграмі повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"У Тростянці встановлено два комплекти обладнання Starlink, один із них розташовуємо у приміщенні поліції, інший - в пункті видачі гуманітарної допомоги, там також працюватиме генератор. І люди, приходячи за гуманітарною допомогою, зможуть зарядити свої телефони і під’єднатись до супутникового зв’язку", - розповів він. 

За словами голови ОВА, представники військової адміністрації займаються відновленням також мобільного зв’язку у місті та Боромлі. 

"Перші вежі вже були запущені в роботу, уже частково є мобільний зв’язок та інтернет. Зараз запускаємо в роботу ще 15 веж мобільного зв’язку на території Тростянецької та Боромлянської громад, щоб у людей був зв’язок та мобільний інтернет" - сказав Живицький.

Він додав, що наразі йде активна робота над тим, щоб відновити повністю життєдіяльність у Тростянці, Боромлі, населених пунктах Краснопільської та Лебединської громад

Як повідомлялося, з початку і до 27 березня Тростянець був захоплений росіянами, які нищили обстрілами будівлі та тероризували людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-