На Харківщині через наїзд авто на міну загинули двоє і травмувалися п'ятеро людей

На Харківщині через наїзд авто на міну загинули двоє і травмувалися п'ятеро людей

Укрінформ
У Чугуєвському районі на Харківщині через наїзд на міну чи інші боєприпаси загинули двоє та травмувалися п'ятеро людей, серед яких немовля.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Вчора, 29 березня, в Чугуєвському районі загинуло двоє чоловіків та отримали поранення ще п'ятеро людей, включаючи шестимісячну дитинку. Сталося це через наїзд автомобілів, в яких рухались сім'ї, на міни або не знешкодженні боєприпаси», - поінформував Болвінов.

Він закликав усіх, хто знаходиться в зоні бойових дій, на окупованих територіях, а також тих, хто хоче повернутися до щойно звільнених населенних пунктів, не рухайтися у напрямках, що перекриті, або на яких щойно закінчились бойові дії, ні по дорогах, ні обхідними шляхами.

«Поки наші сапери не провели розмінування, це вкрай небезпечно», - попереджає Болвінов.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото з відкритих джерел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-