Ексголова платформи UBER передав Запоріжжю 40 STARLINK

Ексголова платформи UBER передав Запоріжжю 40 STARLINK

Відео
Укрінформ
Ексглава платформи Uber Андрій Ліскович, який після початку війни повернувся із Сан-Франциско, передав Запоріжжю партію STARLINK.

Про це у Телеграмі повідомив голова ЗОВА Александр Старух, передає Укрінформ.

“Андрій займається забезпеченням армії, закуповує амуніцію, одяг, ліки, електроніку. Сьогодні він передав ЗОВА 40 Starlink. А всього Андрій вже забезпечив 100 Starlink для критичної інфраструктури”, - написав Старух.

Партія терміналів STARLINK була частково передана безкоштовно самим Ілоном Маском через кампанію SpaceX. Кошти на них були зібрані у США. Тепер, завдяки новітнім технологіям, у запоріжців буде можливість підтримувати зв'язок між об'єктами критичної інфраструктури.

“Я не зміг сидіти просто так у Сан-Франциско та дивитися, як це відбувається. Подумав, що зможу зробити значно більше, аніж лайкати пости у Facebook та переводити донати на гуманітарну допомогу. Мабуть краще приїхати сюди і вирішувати ті проблеми, які можна вирішити звідси. Зв'язок - одна з цих проблем, з якою можуть допомогти цивільні”, - цитує ОВА Лісковича.

Пристрій STARLINK дуже простий у використанні, все що для нього потрібно – це підключення у розетку та розміщення під відкритим небом. Інтернет зі швидкістю більше 100 Мб/сек можуть використовувати всі, у кого на телефоні є підключення до Wi-fi.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-