Глава Балаклійської громади на Харківщині  пішов на співпрацю з агресором - керівник ОВА

Глава Балаклійської громади на Харківщині пішов на співпрацю з агресором - керівник ОВА

Укрінформ
Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами.

Про це Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Зрадників держави чекає багаторічне ув’язнення. Голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами, про що публічно заявив жителям громади. Він зрадив інтереси країни, українських захисників та односельчан. Іван Столбовий зараз збирається працювати з тими, хто вбиває наших людей та руйнує наші міста", - написав Синєгубов.

Як відомо, Верховна Рада України посилила кримінальну відповідальність за державну зраду, тож на голову Балаклійської громади чекає від 15-річного ув‘язнення до довічного позбавлення волі.

Голова Харківської ОВА наголосив, що таке покарання "буде для кожного, хто сяде за стіл переговорів з російськими окупантами".

У місцевих Телеграм-каналах було поширено відео, де Іван Столбовий розповідає людям про організацію в громаді роздачі "гуманітарної допомоги" від ворога.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-