З тимчасово окупованого військами рф Бердянська «йдуть» банки

З тимчасово окупованого військами рф Бердянська «йдуть» банки

Укрінформ
У Бердянську, який перебуває у тимчасовій окупації російськими військовими, з понеділка, 28 березня, припиняють діяльність декілька банківських установ.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Бердянської міської ради, передає Укрінформ.

"У місті з різних причин закінчують свою роботу низка банківських установ: Альфабанк, Ощадбанк, Аваль. За наявною на сьогодні інформацією, з понеділка ці установи не працюватимуть", - йдеться у пості.

Також повідомляється, що поки що залишаються працювати: ПриватБанк (субота та неділя вихідний), А-банк, ТАС банк, Укргазбанк.

У мерії зазначили, що підтримують роботу комунальних та обслуговуючих сферу ЖКГ підприємств. І нагадали, що місто продовжує залишатися без газопостачання, через що зросли навантаження на електромережі, і щодня трапляється безліч аварій.

Раніше повідомлялося, що російські солдати окупували місто та морський порт. Вони запропонували міській владі співпрацю, але отримали відмову.

З 24 лютого в Україні триває боротьба із російськими загарбниками. Ворожі війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-