Поліція затримала у Слов’янську двох осіб, які знімали військову техніку

Поліція затримала у Слов’янську двох осіб, які знімали військову техніку

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали у Слов’янську двох чоловіків, які, за інформацією слідства, знімали рух військової техніки і викладали у російські пабліки.

Як передає Укрінформ, про це інформує Департамент Стратегічних Розслідувань Нацполіції у Телеграмі.

Зазначається, що правоохоронці продовжують заходи з виявлення осіб, які допомагають ворогу та інформують про пересування військової техніки та її місцезнаходження.

«Саме таких «друзів» поліцейські затримали у Слов’янську. Затримали зловмисників учора, 22 березня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Донецькій області Нацполіції спільно із бійцями КОРДу. Двоє мешканців, 1951 та 1981 років народження, знімали рух української військової техніки, а потім викладали у соцмережах та російських пабліках», - йдеться у повідомленні.

Цих осіб доставили до Слов’янського відділу поліції.

У відомстві нагадали, що інформацію про підозрілих осіб, які можуть бути членами ДРГ чи співпрацюють з ворогом, варто повідомляти поліції (телефонувати на 102 або на номери, вказані на сторінці Національної поліції України) чи через чат-бот - @stop_russian_war_bot.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-