Пожежу на ринку у Харкові гасять майже 100 працівників ДСНС

Пожежу на ринку у Харкові гасять майже 100 працівників ДСНС

Фото
Укрінформ
Пожежу в одному з найбільших торгових центрів Харкова, що виникла внаслідок ракетного обстрілу, гасять близько 100 пожежників.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

"17 березня внаслідок чергового обстрілу ворожі ракети влучили у один з найбільших торгових центрів міста Харкова. На місці події працює 21 одиниця пожежно-рятувальної техніки та близько 100 чоловік особового складу ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Пожежу на ринку у Харкові гасять майже 100 працівників ДСНС / Фото: ГУ ДСНС України у Харківській області

Зазначається, що в результаті обстрілу зайнялися торгові павільйони у різних місцях ринку. Виклик до служби порятунку надійшов близько о 14:00.

Усі зусилля підрозділів служби порятунку спрямовані на запобігання поширенню полум'я на житловий сектор та інші суміжні об'єкти, наголосили у ДСНС.

Згодом стало відомо, що у Харкові під час гасіння пожежі внаслідок артилерійського обстрілу загинув співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій, ще один отримав поранення.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Фейсбуці.

"17 березня о 14:40 під час гасіння пожежі на території ринку внаслідок артилерійського обстрілу загинув співробітник ДСНС та ще один отримав поранення. Підрозділи ДСНС до гасіння певний час не залучалися в зв’язку з обстрілами", - ідеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-