ЦПД спростував інформацію про розпродаж гумдопомоги на Хмельниччині

ЦПД спростував інформацію про розпродаж гумдопомоги на Хмельниччині

Укрінформ
Інформація про те, що у Хмельницькій області гуманітарну допомогу розпродають у магазинах, не відповідає дійсності.

Як передає Укрінформ, про це поінформував у Телеграмі Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє, що інформація про те, що на Хмельниччині гуманітарну допомогу розпродають в магазинах, не відповідає дійсності», - уточнюється у повідомленні.

У ЦПД при РНБО зазначили, що керівник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій запевнив, що всі гуманітарні вантажі, які приходять до військової адміністрації, обліковуються актами приймання-передачі та потім відвозяться по інших регіонах.

«Закликаємо не поширювати в соцмережах неперевірену інформацію, спрямовану на поширення панічних та депресивних настроїв населення. Проте, у разі виявлення таких товарів, здійсніть фотофіксацію та негайно повідомте про це до місцевих органів влади або у правоохоронні органи», - уточнюється у повідомленні.

У ЦПД при РНБО нагадали, що маркування товарів з благодійної допомоги проводиться шляхом нанесення на етикетку, ярлик або безпосередньо на зовнішню чи внутрішню упаковку товару клейма «Благодійна допомога. Продаж заборонено», при цьому може використовуватися символіка благодійної організації.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-