На Луганщині гуманітарного коридору сьогодні не буде – голова ОВА

На Луганщині гуманітарного коридору сьогодні не буде – голова ОВА

Укрінформ
На Луганщині через те, що режиму тиші немає, гуманітарного коридору сьогодні, 16 березня, не буде.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Небезпечно! Ризикувати людьми ми не можемо! Режиму тиші немає - гумкоридору сьогодні не буде. На жаль… російська армія хоче більше заручників війни серед мирного населення і робить евакуацію неможливою. Обстріли не вщухають», - написав очільник області.

Він зазначив, що російські війська обстрілюють колони автобусів та точки збору людей, звідки планувалась евакуація. А гуманітарна організація Червоний Хрест досі не відповіла на запит щодо відкриття гуманітарних коридорів на 16 березня.

Гайдай також нагадав, що вчора, 15 березня, евакуація автобусами з Рубіжного від БФ «Восток-SOS» не відбулася через обстріли, люди повернулися назад.

«Однак, сьогодні очікується черговий евакуаційний поїзд для жителів Луганщини. Орієнтовний час відправлення - 14:00 із Новозолотарівки. Далі - пересадка на поїзди у Донецькій області», - повідомив керівник ОВА та додав, що наразі в країні очікують на режим тиші, який залежить від російських загарбників.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-