Евакуації на Київщині завтра не буде: Верещук назвала причину

Евакуації на Київщині завтра не буде: Верещук назвала причину

Укрінформ
У зв’язку із введенням комендантської години у столиці евакуація на Київщині 16 березня проводитися не буде.

Про це віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук сказала на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За її словами, через систематичне порушення загарбниками режиму тиші вже вдруге не вдалося евакуювати людей із сіл Богданівка, Нова Богданівка та Бобрик у Бровари.

«Сьогодні залишився заблокований у м.Бердянськ гуманітарний конвой з автобусами для евакуації людей із Маріуполя. В тому числі і громадян Туреччини та Греції, які не мають власного транспорту», - додала Верещук.

За словами віцепрем'єра, влада має намір 16 березня проводити роботу щодо гуманітарного коридору для Маріуполя, а також для міста Ізюм.

Як повідомлялося, 13 березня Ірина Верещук заявляла, що загалом завдяки гумкоридорам вдалося перевезти у більш безпечні місця 140 тис. людей.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-