На Луганщині сьогодні гуманітарного коридору не буде

На Луганщині сьогодні гуманітарного коридору не буде

Укрінформ
На Луганщині через неотримання режиму тиші сьогодні, 15 березня, гуманітарного коридору не буде.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Режиму тиші немає - отже, сьогодні гумкоридору не буде. На жаль… Російська армія хоче більше заручників війни серед мирного населення і робить евакуацію неможливою. Обстріли не вщухають», - написав очільник області.

Він нагадав, що вчора евакуація автобусами з Попасної відбувалася під час бою в місті, ризикувати людьми Україна не може.

Гайдав зазначив, що сьогодні очікується черговий евакуаційний поїзд для жителів Луганщини - орієнтовний час відправлення - 14:00 із Новозолотарівки, далі - пересадка на поїзди у Донецькій області. Організований підвіз від БФ «Восток-СОС» із Сєвєродонецька та Рубіжного.

«Чекаємо на режим тиші…», - написав Гайдай.

Раніше він повідомляв, що 14 березня з Луганщини евакуювали понад 1700 людей.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-