На Київщині затримали двох мародерів

На Київщині затримали двох мародерів

Фото
Укрінформ
У рамках боротьби з мародерами, яка триває, правоохоронці Обухівщини по «гарячих слідах» затримали двох крадіїв. 

Як передає Укрінформ, про це поліція Київської області поінформувала у Фейсбуці.

«Сьогодні, 13 березня, правоохоронці Миронівки менш ніж за годину затримали двох місцевих молодиків за крадіжку з приміщення колишнього МРЕВ державтоінспекції», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, близько 12 години, під час патрулювання вулиць Миронівки, правоохоронці звернули увагу на мотоблок із причіпом, який рухався лісосмугою.

Тож, коли поліцейські зупинили чоловіків, ті почали помітно нервувати, і на питання про походження речей у причіпі, конкретної відповіді не дали.

«Згодом 31- та 33-річний місцеві жителі зізналися, що вони скористались відсутністю свідків і вирішили викрасти металеві шафи. Наразі поліцейські затримали зловмисників у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання», - уточнюється у повідомленні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У поліції уточнили, що нещодавно частину цієї статті ККУ доповнили кваліфікуючою ознакою «вчинення у умовах воєнного стану», і санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Фото: Поліція Київщини, Facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-