На Сумщині погодили «зелені коридори» на 12 березня - очільник ОВА

На Сумщині погодили «зелені коридори» на 12 березня - очільник ОВА

Укрінформ
Керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив про погоджені "зелені коридори" на 12 березня.

Відповідне повідомлення Живицький розмістив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його інформацією, погоджено такі напрямки руху:

Тростянець - Полтава (Тростянець, Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). Евакуація здійснюватиметься частково на автобусах та на особистому транспорті.

Суми - Полтава (Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). Із Сум виїжджатимуть колони людей на особистому транспорті, а з Лохвиці на Полтавщину будуть відправлені автобуси для вивезення людей, які не мають особистого транспорту.

Лебедин - Полтава (Лебедин, Штепівка, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). З Лебедина виїжджатимуть колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Конотоп - Полтава (Конотоп, Шевченкове, Хмелів, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). З Конотопа виїжджатимуть колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Велика Писарівка - Полтава (Велика Писарівка, Охтирка, Хухра, Котельва, Полтава). Із селища Велика Писарівка виїжджатимуть колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Краснопілля - Полтава (Краснопілля, Верхня Сироватка, Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). Евакуація здійснюватиметься частково на автобусах та на особистому транспорті.

В іншому дописі очільник Сумської ОВА повідомив місця збору громадян та час відправлення колон.

Як повідомлялося, російські війська з першого дня війни обстрілюють та бомбардують ракетами населені пункти Сумської області. 8-10 березня вдалося організувати гуманітарні коридори до Полтави, із Сумської області вдалося вивезти 60 тисяч людей. Водночас із деяких населених пунктів, таких як Охтирка та Лебедин, російські війська не дозволяють евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-