Малюка тибетського яка, що народився в «Асканії-Новій», назвали Байрактар

Малюка тибетського яка, що народився в «Асканії-Новій», назвали Байрактар

Фото
Укрінформ
Малюка тибетського яка, що народився в біосферному заповіднику «Асканія-Нова», назвали Байрактар. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив директор Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН України Віктор Шаповал.

«В Асканії життя триває, у тибетського яка (зараз не про літак) поповнення – у ці дні народився кремезний малюк з милою кличкою «Байрактар», - йдеться у повідомленні.

Шаповал повідомив також, що на допомогу біосферному заповіднику зібрали понад 207 тисяч гривень. Станом на 4 березня, з надісланих на картку 207 тисяч гривень освоєно 200 тисяч. У склади заповідника уже завезено 28 т зернових (10 т пшениці та 18 т ячменю).

«Це не розкіш, але гостру кризу подолано (у лютому були зірвані тендерні закупівлі комбікормів на загальну суму 339 тис. грн, закупівля зернових на 825 тис. грн у липні, будемо казати, під питанням)», - поінформував директор заповідника.

Він подякував усім, хто долучився до збору коштів на підтримку біосферного заповідника.

Як повідомляв Укрінформ, українська армія успішно застосовує в боях розвідувально-ударний безпілотний комплекс Bayraktar турецького виробництва. Цей БПЛА характеризується високою точністю ураження цілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-