У Харкові ціни на таксі стартують від тисячі гривень - поліція обіцяє покарання

У Харкові ціни на таксі стартують від тисячі гривень - поліція обіцяє покарання

Укрінформ
У Харкові, де через ворожі обстріли зруйнована інфраструктура і фактично зупинено рух міського транспорту, таксисти встановлюють захмарні ціни на свої послуги - від однієї тисячі до кількох десятків тисяч гривень.

Правоохоронці обіцяють карати тих, хто наживається на громадянах, передає Укрінформ із посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

"До поліції надходять тисячі повідомлень громадян про те, що таксисти користуються військовою агресією РФ, внаслідок якої зруйнована інфраструктура Харкова, а міський транспорт не може повноцінно працювати і перевозити пасажирів. Таксисти встановлюють захмарні ціни на перевезення пасажирів містом. Суми за поїздку стартують від 1000 гривень і можуть сягати кількох десятків тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника харківської поліції Володимира Тимошка, такі дії кваліфіковано як шахрайство. Він зауважив, що дав доручення усім підрозділам поліції виявляти водіїв-здирників і вилучати у них автівки.

"Ми не допустимо, щоб цивільне населення страждало від протиправних дій несвідомих перевізників", - пообіцяв Тимошко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська дев'ятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-