На Київщині поліція затримала двох диверсантів

На Київщині поліція затримала двох диверсантів

Укрінформ
Працівники поліції Білої Церкви затримали двох диверсантів.

Як передає Укрінформ, про це поліція Київської області поінформувала у Фейсбуці.

«Днями поліцейські офіцери Гребінківської ТГ під час патрулювання виявили 43-річного чоловіка, який порушував комендантську годину. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього предмет, ззовні схожий на ручну гранату Ф-1. Боєприпас вилучено та направлено на експертизу», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, згодом під час патрулювання міста патрульні поліцейські Білої Церкви зупинили 49-річного громадянина, який також порушував комендантську годину.

Зі свого боку правоохоронці встановили, що він є уродженцем РФ та жителем Станиці Луганської. При собі чоловік телефона не мав, але поліцейські виявили у нього блокнот із записами, які можуть свідчити про причетність до ДРГ.

«Обох чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. В подальшому їх передали для перевірки працівникам СБУ», - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські постійно доставляють підозрілих осіб та перевіряють їх на причетність до ДРГ і, окрім цього, вони виявляють та знищують мітки та маяки.

«Шановні громадяни! Якщо ви помітили підозрілих осіб, осіб, які ставлять мітки або вчиняють протиправні дії, повідомляйте про це до поліції за номером спецлінії «102», - інформують у відомстві.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-