На Харківщині поліцейські знищили два російських танка

На Харківщині поліцейські знищили два російських танка

Відео
Укрінформ
Два російських танки знищили поліцейські у Дергачах, на тимчасово підконтрольній ворогу території.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

"Дергачі сьогодні тимчасово підконтрольні ворогу, але це не має жодного значення. Ворожа техніка палає і там. Українські військові, нацгвардійці, поліція, тероборона, громадяни ніколи не погодяться на окупацію України. Ми всі будемо нищити ворога, навіть на тих територіях, на які тимчасово вліз агресор", - йдеться у повідомленні.

Дивіться відео, закликають у повідомленні: "Ще раз підкреслимо – в той момент, коли в Дергачах поки що знаходяться російські загарбники, знищені два російські танки".

"І ще раз звертаємося до російських солдатів – здавайтеся, складіть зброю, біжіть додому. Тут вам не раді. Вас тут ненавидять", - додали у повідомленні.

Україна, стверджуеться у повідомленні, буде вільною: "Слава Україні!", - підкреслено у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що Харків під контролем Збройних сил України, і вся техніка, яка зайшла в Харків напередодні, знищена.

Сьогодні ж у смт Близнюки Харківської області збитий ворожий гелікоптер.

27 лютого над Балаклією у Харківській області збили два літаки.

26 лютого російські війська продовжували бойові дії на Дергачівському, Циркунівському та Чугуївському напрямках. Ворог зазнав великих втрат — українські війська знешкодили більше ста одиниць ворожої техніки та сотні окупантів.

24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-