На Полтавщині ЗСУ і тероборона знищили колону російської техніки

На Полтавщині ЗСУ і тероборона знищили колону російської техніки

Укрінформ
На Полтавщині бійці тероборони, авіація і артилерія ЗСУ знищили близько 200 одиниць російської техніки, здебільшого танків.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Полтавського обласного терцентру комплектування і соціальної підтримки, передає Укрінформ.

"Близько півночі було помічено пересування військової техніки Російської Федерації з території Сумської на територію Полтавської області. Місцеві мешканці повідомили до штабу територіальної оборони про близько 200 одиниць техніки, більшість з якої – танки. Завдяки спільним діям територіальної оборони Полтавщини, військової авіації та взаємодіючих підрозділів артилерії колону було знищено", - йдеться у повідомленні.

В ОТЦК та СП також повідомили, що всю ніч і ранок до штабу територіальної оборони Полтавщини надходить інформація про російську техніку, у якої закінчилося або закінчується пальне. «Російські солдати ходять по дворах з каністрами» - повідомляють мешканці населених пунктів на межі Полтавської та Сумської областей.

Наголошується, що при отриманні подібних повідомлень в населених пунктах, біля яких помічено техніку, все дизельне паливо або вивозиться, або просто зливається на землю.

Як повідомлялося, глава держави-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної воєнної операції на Донбасі. Вторгнення здійснено, у тому числі з території Білорусі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-