Бої за Житомирщину: загинули двоє поліцейських, троє поранені

Бої за Житомирщину: загинули двоє поліцейських, троє поранені

Ексклюзив
Укрінформ
Під час боїв на півночі Житомирщини загинуло двоє поліцейських і троє отримали поранення.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк, передає Укрінформ.

«Розпочалась четверта доба війни. Ситуація в Коростенському районі контрольована і водночас непроста. Маємо першого загиблого захисника України. У боях під Києвом загинув молодий 25-річний коростенець – Володимир Мазуренко», - йдеться у повідомленні.

Тарасюк додав, що надійшла інформація про загибель двох поліцейських в Народичах, трьох було поранено.

Згодом стало відомо, що двоє поліцейських, які загинули на півночі Житомирщини, потрапили під обстріл диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ).

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Житомирської області.

«Уночі 27 лютого під час виконання службового завдання із перевірки інформації про диверсійну діяльність у прикордонному районі Житомирщини, неподалік смт Народичів, ворожі ДРГ обстріляли службові автомобілі поліцейських. Унаслідок цього двоє правоохоронців загинули. Ще троє, серед яких представник громадського формування, отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Наразі на півночі області тривають поодинокі обстріли Овруча, Словечно та Народичів.

Раніше два винищувачі РФ намагалися знищити військову частину в Ушомирі Коростенського району, три ракети збили ЗСУ. Через наліт крилатої ракети горів елеватор у селі Радчиці в Гладковицькій громаді. Також у селі Радча Народицького району було зруйновано міст. Жертв немає, але є поранені мирні жителі.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-