Завтра в Україні переважно без опадів, вдень 1-6° тепла

Завтра в Україні переважно без опадів, вдень 1-6° тепла

Укрінформ
У неділю, 27 лютого, в Україні без опадів, лише вночі на Луганщині, вдень в Карпатах та на Прикарпатті місцями невеликий мокрий сніг. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах 4-9° морозу, вдень 1-6° тепла, в південній частині та на Закарпатті до 9°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Так, за даними синоптиків, в Україні 27 лютого хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі на Луганщині, вдень в Карпатах та на Прикарпатті місцями невеликий мокрий сніг. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах 4-9° морозу, вдень 1-6° тепла, в південній частині та на Закарпатті до 9°.

28 лютого – 1 березня в Україні мінлива хмарність. 28 лютого на Закарпатті, в Карпатах та Прикарпатті невеликий мокрий сніг, вдень на крайньому півдні помірний дощ; на решті території без опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті та у південній частині 3-8° тепла. 1 березня в Україні, крім більшості західних областей, невеликий мокрий сніг, на півдні країни помірний дощ. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у західній частині 3-8° морозу; вдень 0-5° тепла, на півдні та сході країни до 8°. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

2 березня в Україні опади у вигляді мокрого снігу, на сході дощу, 3 березня вночі у північних та західних областях невеликий мокрий сніг, вдень у східних областях дощі, на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу, вночі у західних областях 0-5° морозу, вдень на півдні 0-5° тепла; у східних областях вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

У столичному регіоні 27 лютого хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла; по Києву вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

28 лютого – 1 березня у столиці та на Київщині мінлива хмарність. 28 лютого без опадів, температура по області вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. 1 березня невеликий мокрий сніг. Температура по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. По Києву вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

2 березня помірний, вночі 3 березня у Києві та області невеликий мокрий сніг, вдень 3 березня без істотних опадів. Температура по області вночі та вдень від 3° тепла до 2° морозу; по Києву вночі та вдень 0-2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-