На Житомирщині спростували інформацію про підрив мосту біля Коростеня

На Житомирщині спростували інформацію про підрив мосту біля Коростеня

Укрінформ
Влада спростувала інформацію про підрив мосту в селі Поліське, що недалеко від Коростеня на Житомирщині.

Як передає Укрінформ, відповідне відео оприлюднила у Фейсбуці заступниця Коростенського міського голови Наталія Чижевська.

«Зараз я знаходжуся біля мосту в селі Поліське. По місту пішли чутки, що нібито цей міст підірвано, що зв’язок із містом перервано, що Ушомир (село в Коростенському районі - ред.) нібито зруйновано. Тож хочу сказати, що міст стоїть на місці, він цілий. Машини їздять. Прошу всіх зберігати спокій», - розповіла Чижевська.

Заступниця міського голови також показала залізничний переїзд у Коростені, який не пошкоджений, жодна військова техніка ним не рухається.

Вранці біля військової частини в Ушомирі, що неподалік від Коростеня, випустили дві ракети, які не влучили в об’єкт. Згодом атаку продовжили, від чого на складах виникла пожежа. У Коростені невідомий снаряд потрапив у житловий будинок

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" на Донбасі. Близько 4-ої ранку 24 лютого Росія завдала перших ударів по Україні та розпочала війну.

На всій території України запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-