Житомир оголосив жалобу за двома десантниками, загиблими у зоні ООС

Житомир оголосив жалобу за двома десантниками, загиблими у зоні ООС

Укрінформ
У Житомирі приспустили прапори через загибель на Донеччині під час артилерійського обстрілу двох військовослужбовців 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це у Фейсбуці повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, передає Укрінформ.

«Житомир у жалобі. Ми приспускаємо прапори. Два десантники 95-ки загинули вчора під час обстрілів ворога. Агресор вкотре приніс горе і біду на нашу землю. Ця трагедія ще більше нас згуртувала у силі та здатності давати відсіч, боронити та захищати свою країну», - зазначив Сухомлин.

За інформацією міської ради, з військовими попрощаються у Житомирі на майдані Соборному. Дату та час церемонії прощання повідомлять згодом.

Зазначається, що загиблий старший лейтенант Ігор Демидчук народився 13 травня 1993 року в Овручі на Житомирщині. Ще один загиблий сержант Олександр Стельмах народився 16 березня 1981 року в с. Глинівці Андрушівського району Житомирщини.

Як повідомляв Укрінформ, у районі проведення операції Об'єднаних сил 21 лютого близько 16:10 внаслідок артилерійського обстрілу противника загинули старший лейтенант Ігор Демидчук та штаб-сержант Олександр Стельмах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-