Через обстріли окупантів обмежили рух поїздів до станції у Нью-Йорку

Через обстріли окупантів обмежили рух поїздів до станції у Нью-Йорку

Укрінформ
Донецька залізниця через обстріли окупантів змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна в смт Нью-Йорк.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Донецької залізниці. 

«У зв’язку з непередбачуваною ситуацією та можливими новими обстрілами Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що попри гарантії безпеки, що були надані представниками збройних формувань на лінії проведення бойових дій, з непідконтрольної території знову почалися обстріли українських міст на Донеччині. І близько 8-ї години ранку, неподалік від залізничної станції Скотувата, почався артобстріл. А на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонто-відновлювальні роботи.

Читайте також: Доба у зоні ООС: 60 порушень «тиші», поранений боєць ЗСУ та двоє цивільних

У повідомленні підкреслили, що навіть після надання гарантій про припинення вогню, дотримуватися їх на непідконтрольній території не стали. Усі роботи були припинені, а працівники доставлені у сховища, що допомогло уникнути жертв.

Залізнична станція Фенольна – станція Донецької залізниці, яка знаходиться у смт Нью-Йорк. Станція знаходиться за 7 км від міста прифронтового Торецька, за 67 км від окупованого Донецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-