Синоптики на вихідні прогнозують «плюси»

Синоптики на вихідні прогнозують «плюси»

Погода
Укрінформ
На вихідних, 19-20 лютого, у всіх регіонах України утримається плюсова температура - від 5° у північних регіонах та до 12° на півдні, короткочасні опади очікуються в окремих областях.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Зокрема, у суботу в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській та Івано-Франківській областях повітря прогріється до 10–12° тепла, у Львівській, Вінницькій та Чернівецькій — до 8–10°. У східних та північних регіонах очікується до 5–7° тепла, на решті території країни — до 6–8°. Вітер буде слабким або помірним, не більше 6,5 м/с. Уночі стовпчики термометрів по всій Україні покажуть близько 0 °С.

У західних областях вранці пройде невеликий дощ, у Київській, Сумській та Чернігівській областях можливий дрібний сніг.

Читайте також: Танення криги на Евересті пришвидшилося через зміну клімату - науковці

У неділю у південних регіонах очікується 9–11° тепла, східних, південно-східних та центральних — 6–8°. У Сумській, Чернігівській, Волинській та Рівненській областях, а також на Закарпатті температура повітря становитиме 4–6° тепла. На заході країни очікується 5–7°. Уночі на всій території України буде 4–5° тепла, крім західних регіонів, де прогнозується близько 0°.

Читайте також: Метеорологи ООН зареєстрували дві блискавки-рекордсменки

Небо у неділю також буде затягнуте хмарами. На Закарпатті, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Львівській, Тернопільській, Волинській та Рівненській областях пройде невеликий дощ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-