Тернопільські депутати ухвалили меморандум на підтримку військовиків та місцевого спротиву

Тернопільські депутати ухвалили меморандум на підтримку військовиків та місцевого спротиву

Укрінформ
Депутати Тернопільської обласної ради усіляко підтримуватимуть військовослужбовців місцевих військових частин та учасників територіальної оборони.

Про це йдеться у меморандумі, ухваленому на сьогоднішній сесії обласної ради, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу облради.

«Депутати Тернопільської обласної ради ухвалили меморандум про співпрацю між облрадою, обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, 105-ою окремою бригадою територіальної оборони (в/ч А7033), 44-ою окремою артилерійською бригадою імені гетьмана Данила Апостола (в/ч А3215) щодо реалізації заходів для зміцнення обороноздатності Тернопільщини», - йдеться у документі.

Також зазначається, що мета такого документа - оперативне та ефективне функціонування на території області збройних формувань, ведення бойових дій з відсічі збройної агресії та оборони важливих об'єктів і комунікацій, інших критично важливих об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Укроборонпром планує створити бойових роботів

Як повідомляв Укрінформ, з 1 січня в Україні набув чинності закон «Про основи національного спротиву», який визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони з питань національного спротиву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-