Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала вже сім кандидатів на Чернігівщині

Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала вже сім кандидатів на Чернігівщині

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще п’ять кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня.

Відповідне рішення прийнято на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу комісії

“Центральна виборча комісія зареєструвала п’ятьох кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року”, - ідеться в повідомленні.

Кандидатами в народні депутати зареєстровано Володимира Атрощенка (самовисування), Максима Балана від політичної партії “СОБОР”, Катерину Данькову від політичної партії ДемАльянс (Демократичний альянс), Олега Робейка від політичної партії “Народовладдя” та Олену Серебреннікову від політичної партії “Партія українського народу”.

Раніше ЦВК вже зареєструвала двох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 206 на вказаних виборах – Олександра Ломаку (УДАР) та Олександра Гашпара (самовисуванець).

Читайте також: ЦВК акредитувала перших міжнародних спостерігачів на довибори в Раду

Як повідомлялося, 26 січня розпочався виборчий процес на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня. На засіданні 4 лютого ЦВК утворила окружну виборчу комісію ОВО № 206 кількістю 18 осіб.

29 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 206 на 27 березня 2022 року. Рішення ухвалено у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-