На Франківщині у стоматології вбили чоловіка, поліція відкрила справу

На Франківщині у стоматології вбили чоловіка, поліція відкрила справу

Фото
Укрінформ
Правоохоронці Прикарпаття розслідують обставини вбивства 42-річного мешканця Івано-Франківська, якого застрелили у стоматологічному кабінеті. 

Про це повідомляє Cектор комунікації поліції Івано-Франківщини, передає Укрінформ.

Зазначається, що 14 лютого о 18.45 до поліції Івано-Франківської області надійшло повідомлення про вбивство. Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили: близько 18.30 год. до стоматологічного кабінету, який розташований у місті Яремче, забіг невідомий чоловік та здійснив кілька пострілів з пістолета у груди пацієнта стоматології. Після того зловмисник утік, а потерпілий від отриманих травм помер у лікарні. Очевидець убивства не постраждав.

«За цим фактом слідчі слідчого управління поліції невідкладно внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події криміналісти вилучили ряд речових доказів. На території області тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заходи», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Стрілянина з жертвами у кафе на Донеччині: підозрюваних затримали

За інформацією ЗМІ, загиблий — Ігор Дутка, на прізвисько «Сухий». У серпні 2017-го в ресторані Pasage Gartenberg у центрі Івано-Франківська виникла перестрілка між двома компаніями відпочивальників, внаслідок якої Дутка отримав вогнепальне поранення з рушниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-