На вихідні деякі регіони прогріє до +11°, День закоханих буде сонячним

На вихідні деякі регіони прогріє до +11°, День закоханих буде сонячним

Погода
Укрінформ
На вихідних 12-13 лютого у всіх регіонах України не очікується денних морозів: стовпчики термометрів покажуть 2-5° тепла (у деяких областях потеплішає до +11°), а неділя взагалі потішить сонячною погодою без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, у суботу, 12 лютого, невеликий дощ зі снігом можливий на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській та Хмельницькій областях за температури 2-4° тепла. Сонце виглядатиме з-за хмар, швидкість вітру не перевищить 5 м/с. Температура повітря у південних областях становитиме 5-9°, східних та центральних — 2-5° тепла, у північних — близько 0°. Уночі в Україні термометри покажуть близько 0°.

У неділю, 13 лютого, у всіх регіонах буде сонячно, з невеликою хмарністю та без опадів протягом дня. У Донецькій, Луганській, Сумській та Харківській областях на термометрах буде близько 0°, у Чернігівській області — до +3°. У південних, центральних та західних областях України прогнозується близько 3-5° тепла, у Вінницькій, Житомирській та Запорізькій — до 2-4° тепла. А ось ніч із неділі на понеділок, за даними Sinoptik.ua, видасться помірно морозною. У середньому очікується до -5-8°, на півдні, у Хмельницькій, Вінницькій та Запорізькій областях — до -4-6°.

Читайте також: Україні прогнозують «весняну» п'ятницю - до 13° тепла

День закоханих також потішить українців сонячною погодою із мінімальною хмарністю. У понеділок, 14 лютого, у західних регіонах та Одеській області денна температура становитиме 5-7° тепла, у центральних регіонах, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській та Запорізькій областях — 3-5°. У північних та східних областях погода на початку тижня також буде сонячною, проте стовпчики термометрів не піднімуться вище 1-2° тепла. Уночі прийдуть помірні морози: до -5-7° на заході, півночі та в центрі, до -4-6° у південних областях та до -8-10° у східних регіонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-