На Рівненщині через вибух загинули двоє осіб

На Рівненщині через вибух загинули двоє осіб

Оновлено
Укрінформ
У Здолбунові Рівненської області внаслідок вибуху невідомого предмета у приватному господарстві загинули двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

“Повідомлення про вибух невідомого предмета у приватному господарстві на вулиці Віли-3 у Здолбунові надійшло до поліції близько 21 години 10 лютого”, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що внаслідок події загинули двоє осіб: за попередньою інформацією це 39-річний власник житла та його 46-річний знайомий.

На місці події працює керівництво та слідчо-оперативна група відділення поліції №6 (м. Здолбунів) Рівненського районного управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби.

Читайте також: СБУ заспокоює: вибух біля Криворізької міськради був частиною навчань

Працівники поліції у Рівненській області розслідують обставини вибуху в будинку, внаслідок якого загинули дві людини. Вибухотехніки з'ясували, що причиною вибуху стала граната РГД-5.

Про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“Слідчі відділення поліції №6 (м. Здолбунів) розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох осіб) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження із бойовими припасами)”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня у Запоріжжі в чотириповерховому будинку по вулиці Франка стався вибух газу у квартирі на другому поверсі. В результаті події загинуло дві людини, ще одна - отримала поранення. Внаслідок вибуху в будинку було зруйновано сім квартир, та пошкоджена фасадна стіна.

Наразі до своїх квартир повернулись жителі 1, 3 та 4 під’їздів. Міська влада запропонувала людям тимчасове житло, а також забезпечила харчовими наборами. Постраждалим виплатять компенсацію з міського бюджету у розмірі 12 прожиткових мінімумів (це близько 28 тисяч гривень). В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-