В Одесі горів завод Українського товариства сліпих

В Одесі горів завод Українського товариства сліпих

Фото
Укрінформ
В Одесі сталася пожежа в одному із цехів заводу Українського товариства сліпих.

Під час гасіння вогню пожежники врятували чоловіка та евакуювали одну людину, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДСНС.

"6 лютого о 17:35 надійшло повідомлення про спалах у цеху заводу УТОС у місті Одеса на вулиці Варненській, 21. Підрозділи автоматично прямували за підвищеним номером виклику", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники встановили, що пожежа почалася в електрощитовій на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання та зору.

Читайте також: У Запоріжжі горіла п'ятиповерхівка, є постраждалі

Під час гасіння пожежі пожежники врятували потерпілого чоловіка, який перебував у кабінеті цеху на першому поверсі. А з третього поверху будівлі також було евакуйовано чоловіка.

Пожежу ліквідували о 18:09 на площі п'яти квадратних метрів. З вогнем боролися 45 рятувальників, задіяно 12 одиниць пожежної техніки.

В Одесі горів завод Українського товариства сліпих / Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області

У місцевому Telegram-каналі пожежу у швейному цеху назвали "дивною".

"Під час гасіння в кабінеті цеху на першому поверсі виявили чоловіка в комі з численними ножовими пораненнями. Не виключено, що хтось нашпигував його та влаштував пожежу", - стверджує видання.

Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-