Україні прогнозують плюсову температуру, подекуди мокрий сніг

Україні прогнозують плюсову температуру, подекуди мокрий сніг

Погода
Укрінформ
В Україні 6 лютого переважно без опадів, невеликий мокрий сніг очікується на Лівобережжі, у східних та західних областях, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі на Лівобережжі, вдень у східних та західних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів. На дорогах північної половини місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с, вдень у західній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східній частині та Карпатах 4-9 морозу, вдень 0-5° тепла, на півдні Одещини 6-9° тепла, на високогір'ї Карпат 2-7° морозу", - йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом, 7 лютого у західній частині помірний, вдень у північних та більшості центральних областях невеликий мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, у західних областях близько 0°; вдень 1-6° тепла, у південній частині та місцями в центральних областях 4-9° тепла.

Читайте також: Закарпаття: Що обіцяє новий паводковий рік

8 лютого очікується вночі, крім більшості західних областей, вдень у східних та південно-східних областях, невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині вдень 1-6° тепла.

У Карпатах 7 лютого пройде значний сніг, хуртовини, температура вночі та вдень 2-7° морозу; 8 лютого невеликий сніг, температура вночі та вдень 5-10° морозу.

На дорогах, крім півдня, ожеледиця.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, 7 лютого вночі у західній частині, вдень в Україні, 8 лютого на Правобережжі місцями пориви 15-20 м/с.

Синоптики прогнозують 9 лютого у західних, східних та місцями північних областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; у західних та південних областях вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла. 10 лютого в Україні без істотних опадів. Температура у західних областях вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, на решті території вночі від 3° морозу до 3° тепла (на сході до 5° морозу), вдень 0-6° тепла, на півдні до 8° тепла.

Читайте також: Крижаний дощ – це тепер назавжди?

У столичному регіоні 6 лютого опади не прогнозуються. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. На Київщині температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла, у столиці вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

У Києві та області вдень 7 лютого та вночі 8 лютого пройде невеликий мокрий сніг та дощ; у решту часу без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, 7 лютого вдень місцями пориви 15-20 м/с.

На Київщині температура 7 лютого вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла; 8 лютого вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, у столиці вночі 0-2° морозу; вдень 7 лютого 3-5° тепла, 8 лютого 0-2° тепла.

У Києві та області 9 лютого пройде невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. У столиці вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла, на Київщині вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

10 лютого у Києві та області без істотних опадів; на Київщині температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла, у столиці вночі 1-3° тепла, вдень 4-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-