Україні прогнозують «слизький» вівторок, вдень до 2° тепла

Україні прогнозують «слизький» вівторок, вдень до 2° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок, 1 лютого, істотних опадів не очікується, температура вдень становитиме від 3° морозу до 2° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«1 лютого хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в Карпатському регіоні, вночі і на північному сході країни невеликий сніг, вдень на півдні Одещини невеликий дощ. На більшій частині території країни на дорогах ожеледиця», - йдеться в повідомленні.

Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 2-7° тепла; в Карпатах протягом доби 5-10° морозу.

У Києві та області добу в перший день лютого без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура у столиці вночі 4-6°, вдень 0-2° морозу; по області вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: Східне узбережжя США накрили потужні снігопади

У наступні два дні в Україні переважатиме хмарна погода з опадами. Зокрема, 2 лютого очікується сніг та мокрий сніг (вдень на півдні та сході з дощем); у більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях без істотних опадів.

У четвер, 3 лютого, у східних, південно-східних областях помірний мокрий сніг, вдень з дощем; на решті території без істотних опадів, лише вночі у західних та Житомирській областях невеликий сніг.

Температура вночі 3-8° морозу (у північних областях 5-10° морозу), вдень від 4° морозу до 1° тепла; у південних та східних областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла. В Карпатах сніг, лише вдень 3 лютого без істотних опадів; температура вночі 7-12°, вдень 4-9° морозу.

На дорогах країни ожеледиця.

У столичному регіоні 2-3 лютого без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9° морозу, вдень близько 0°.

У суботу, 4 лютого, в Україні без істотних опадів, лише у західних областях вдень невеликий мокрий сніг; температура вночі 7-13° морозу, на сході та півдні, вдень в Україні 2-8° морозу (у південних областях від 3° тепла до 3° морозу).

Читайте також: SpaceX перенесла запуск італійського супутника через негоду

5 лютого вночі у західних та північних областях невеликий сніг, вдень в Україні, крім півдня, невеликий мокрий сніг з дощем; температура у західних областях вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, на решті території вночі 4-10° морозу (у східних та північно-східних областях до 13° морозу), вдень від 4° морозу до 2° тепла, на півдні країни до 5° тепла.

У Києві 4 лютого без істотних опадів; температура вночі 9-11°, вдень 5-7° морозу. 5 лютого невеликий сніг, вдень з дощем; температура вночі 7-9° морозу, вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-