Вибух газу у Запоріжжі: у лікарні померла одна з постраждалих

Вибух газу у Запоріжжі: у лікарні померла одна з постраждалих

Укрінформ
В лікарні сьогодні вночі, 31 січня, померла жінка, яка знаходилася в квартирі, де стався вибух газу. Це друга загибла людина. Ще одна постраждала перебуває у медзакладі, її життю нічого наразі не загрожує.

Про загибель жінки повідомили в Запорізькій міській раді, передає Укрінформ.

«З’явилася додаткова інформація щодо надання медичної допомоги постраждалим внаслідок вибуху (будинок по вул. Франка, 43). Одна постраждала особа, що перебувала на стаціонарному лікуванні в КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої допомоги» ЗМР у вкрай важкому стані, померла о 03.25 31.01.2022. На цей час вона залишається невідомою особою», - повідомили в міськраді.

Там додали, якщо у когось є інформація про загиблих, то просять повідомити про це за телефоном «гарячої» лінії +380982545544.

Відомо, що жінці було приблизно 35 років, вона отримала понад 80% опіків тіла.

Ще одна постраждала - жінка 55 років - знаходиться у задовільному стані.

Читайте також: У Запоріжжі частина мешканців повернулася до будинку, де стався вибух

Як повідомлялося, в чотириповерховому будинку по вулиці Франка стався вибух газу у квартирі на другому поверсі. Одразу рятувальники повідомили про те, що загинула 76-річна жінка, ще двоє - постраждали.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Наразі в будинку «залатані» дерев'яними листами зруйновані стіни, вибиті вікна. До 4 квартир першого під’їзду та до усіх квартир 3 і 4 під’їздів вже повернулись мешканці.

Внаслідок вибуху в будинку зруйновано 7 квартир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-