Канал «ДОМ» отримав дозвіл на тимчасове мовлення у Станиці

Канал «ДОМ» отримав дозвіл на тимчасове мовлення у Станиці

Укрінформ
Телеканал «ДОМ» отримав дозвіл на тимчасове мовлення у Станиці Луганській (Луганської області), а «Радіо Дружківка» - у Торецьку на Донеччині.

Відповідні рішення Національна рада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила на засіданні 20 січня, передає кореспондент Укрінформу.

Так, передачі телеканалу «ДОМ» транслюватимуться у цифровому стандарті DVB-T/Т2 на 40 ТВК у смт Станиці Луганській Щастинського району Луганської області. А «Радіо Дружківка» мовитиме на частоті 101,9 МГц у м. Покровську і 100,5 МГц у м. Торецьку Донецької області.

Дозволи на тимчасове мовлення цим двом компаніям видано терміном на 1 рік.

Читайте також: Нацрада закликає медіа не маніпулювати новинами про війну, які лякають людей

Також Національна рада задовольнила клопотання АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» щодо анулювання дозволу на тимчасове мовлення «Українського радіо» на частоті 102,5 МГц у м. Попасній Луганської області. Відтепер радіо мовитиме на частоті 89,9 МГц у смт Комишувасі, а програми «Українського радіо» транслюватимуться на значно більшу територію.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення за результатами розгляду позапланової безвиїзної перевірки ТОВ «Телеканал «К2» (логотип «К2») застосувала до мовника санкцію оголошення попередження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-