У Вінниці та Харкові «замінували» всі школи

У Вінниці та Харкові «замінували» всі школи

Оновлено
Укрінформ
У Вінниці в четвер, 20 січня, через повідомлення про замінування перевіряють на наявність вибухових пристроїв усі навчальні заклади міста.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

«О 10.30 надійшло повідомлення про те, що заміновані всі навчальні заклади міста Вінниці. Персонал, а також учнів і студентів цих закладів евакуювали, правоохоронці та вибухотехніки обстежують освітні заклади на наявність вибухівки», - повідомили у відділі комунікації.

Читайте також: У Києві шукають вибухівку у 46 школах

У відомстві також повідомили, що сьогодні поліція перевіряла на наявність вибухівки торгово-розважальний центр «Мегамолл». Евакуювати персонал та відвідувачів не довелося, позаяк повідомлення про «замінування» надійшло о сьомій ранку, коли заклад іще не працював. Наразі ТРЦ працює у звичному режимі

Напередодні ж, у середу ввечері у Вінниці псевдомінери повідомили про вибухівку в житловій п'ятиповерхівці. Мешканців шести під'їздів будинку евакуювали на час перевірки споруди. Небезпечних пристроїв не виявлено.

Також стало відомо, що у Харкові правоохоронці перевіряють анонімне повідомлення про замінування всіх шкіл міста, яке надійшло до СБУ.

Читайте також: У Бердянську через «мінування» школи перевели на «дистанційку»

Про це повідомляється в оперативному зведення за добу на сайті Харківської облдержадміністрації.

«О 6:05 на електронну адресу Управління СБУ в Харківській області надійшло анонімне повідомлення про замінювання всіх шкіл м. Харкова. Правоохоронні органи розпочали перевірки і обстеження всіх шкіл», - сказано в повідомленні.

У відділі комунікації поліції Харківщини кореспонденту агентства уточнили, що наразі перевірка навчальних закладів триває, в ній задіяні всі територіальні підрозділи та вибухотехніки.

«Повна інформація буде по завершенню усіх заходів», - зазначили у поліції.

Даних про евакуації школярів немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-