Запорізький суд взяв на два місяці під варту підозрюваних у вбивстві 11-річного хлопчика

Запорізький суд взяв на два місяці під варту підозрюваних у вбивстві 11-річного хлопчика

Укрінформ
В Орджонікідзевському районному суді Запоріжжя обрали запобіжний захід двом чоловікам, яких підозрюють у викраденні та вбивстві 11-річного хлопця, якого розшукували впродовж майже 5 місяців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із зали суду.

"Застосувати до Геннадія В. 1976 року, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 146, п. 2,3,12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у вигляді тримання від вартою строком на 60 днів, до 17 березня включно. Строк запобіжного заходу рахувати з 17 січня, з дня затримання. Ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів”, - зачитала рішення суддя Юлія Геєць.

Аналогічне рішення було прийнято й по другому затриманому (чоловік 1996 року народження).

Читайте також: У Запоріжжі затримали підозрюваних у вбивстві 11-річного хлопчика

За даними слідства, у серпні 2021 року двоє чоловіків викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадили дитину до автомобіля та відвезли до приватного будинку, розташованому у с. Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика били та утримували у підвалі упродовж 2-х тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Його тіло сховали у тому ж підвалі, заливши бетоном.

Підозрюваних затримали 17 січня у Запоріжжі в одній з квартир за допомогою спецпризначенців КОРД.

Як раніше повідомлялося, тіло дитини знайшли у неділю, 16 січня. Сьогодні Максима Самофалова поховали. Хлопець зник 29 вересня 2021 року. Весь цей час його шукали правоохоронці, волонтери та рідні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-