Контрабандистів з літаком затримали на Хмельниччині

Контрабандистів з літаком затримали на Хмельниччині

Фото, відео
Укрінформ
У Хмельницькій області, за 35 км від кордону з Молдовою, прикордонники виявили контрабандистів, які для переправлення підакцизних товарів збиралися використати літак.

Про це повідомляє ДПСУ, передає Укрінформ.

Як зазначається, прикордонники отримали інформацію від небайдужих громадян про появу літака на полі біля населеного пункту Хмельницької області, за 35 км від кордону з Молдовою.

На місці оперативники Чернівецького загону спільно зі співробітниками теруправління ДБР за силової підтримки спецпризначенців «ДОЗОР» виявили трьох громадян України та одного громадянина Молдови.

Зловмисники готувалися до контрабанди підакцизних товарів через державний кордон з використанням списаного та практично не придатного для польотів літака АН-2.

На Хмельниччині виявили літак контрабандистів / Фото: dpsu.gov.ua

"На місці події також виявили допоміжне для здійснення протиправної діяльності обладнання: засоби GPS-навігації, бочки з паливно-мастильними матеріалами, ліхтарі для здійснення освітлення імпровізованої злітної смуги в нічний час тощо", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Шпигували за прикордонниками: на Буковині затримали двох контрабандистів

Працівники Нацполіції провели першочергові слідчі заходи, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 281 КК (порушення правил повітряних польотів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-